Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 31 de juliol de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.

 

Versió sense playbuzz

En els Jocs Olímpics de Tòquio d'aquest 2021 hi ha debutat nous esports com per exemple el bàsquet 3x3, el surf, l'skateboarding, l'escalada, el karate i BMX estil lliure.

El llibre més llarg del món és En busca del temps perdut, de Marcel Proust, segons el llibre Guinness dels Rècords. Ara bé, el guanyador real és Artamène ou le Grand Cyrus, publicat el segle XVII i amb 13.095 pàgines.

Us explicàvem que l'skateboarding ha debutat aquest 2021 als Jocs Olímpics. Doncs bé, a Momiji Nishiya, de només 13 anys, ha guanyat la medalla d'or en la categoria street i s'ha convertit en una de les esportistes més joves de la història en aconseguir aquest reconeixement.

Aquest juliol ha fet 20 anys que es va emetre el mític capítol de Plats Bruts Tinc Ritme. Capítol on el Ramon i el López van popularitzar aquesta coneguda cançó:

Una barbacoa amb wifi per no haver d'estar pendent de la carn durant la cocció...existeix. Aquest sistema ja està disponible amb un peculiar model anomenat Weber Genesis II EX-335 GBS. Aquest aparell alerta per mòbil la persona que està cuinant quan la carn està feta.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: