Logotip de Adolescents.cat

Moltes crítiques a Dulceida per publicar aquest vídeo

per Redacció, el 27 de juliol de 2021 a les 13:21
Dulceida i Alba Paul anunciaven fa poques setmanes que havien decidit donar-se un temps i que cada una passaria les vacances per separat. De fet, en els seus stories, les influencers han anat compartint diverses de les activitats que han fet durant aquests dies, l'una a Eivissa i l'altre a Menorca.
 
Doncs bé, precisament han estat les stories i les publicacions de Dulceida les que han indignat diversos usuaris. Tot va començar fa uns dies quan va compartir una sessió de KAP (Kundalini Activation Process) amb Magali Dalix, exentrenadora dels concursants d'Operación Triunfo. Aquest procés de relaxació busca estimular el sistema nerviós perquè la persona reconnecti amb la seva ànima i emocions.


Al vídeo es pot veure com Dulceida plora de manera desconsolada en acabar la sessió. "Encara que em veieu així, em sento amb més calma que mai amb mi mateixa. M'ha servit per conèixer-me una mica més", escrivia.

Arran d'aquesta gravació, molts usuaris l'han estat acusant de "capitalitzar la seva ruptura". És a dir, de treure rendiment econòmic de la seva situació emocional recomanant certes teràpies. "Que es gasti els diners en un psicòleg en comptes de fomentar aquestes pseudoteràpies" o "Si no és homeopatia, poc li falta", són alguns dels comentaris que s'han pogut llegir a les xarxes socials. Davant tals crítiques,

 

Dulceida ha demanat respecte: "Estic bloquejant a tots els comptes que estan faltant al respecte en aquests moments. Compartir la teva vida a les xarxes no significa que hagis d'aguantar insults o que desitgin coses molt lletges". Què en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: