Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 26 de juliol de 2021 a les 15:29
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
Com que no m'atreveixo a dir-ho en persona ho diré per aquí. M'agrades i sé que segurament no ho llegiràs, però tenia la necessitat d'expressar els meus sentiments. Anem a la mateixa classe, a un institut d'Igualada, tens els cabells marrons i curts i els ulls verdosos, vas amb skate i ets una passada de persona. Et fas el malote però tens un cor d'angelet i les mirades que ens fem sé que signifiquen alguna cosa.

Noia, 16 anys
Ets una noia d'ulls marrons, jo sóc baixeta, amb cabells curts i ulls marrons, les dues fem batxiller, anem a la mateixa acadèmia, tot i que només ens trobem un cop per setmana (dimecres) i des de fa uns mesos m'agrades. Si estàs llegint això obra'm si us plau.

Noia, 17 anys
Ets un noi alt, cabells marrons i ulls marrons també. T'encanta la música, toques el piano i la guitarra d'entre altres. T'agrada la música tipo Ed Sheeran o The Luminers. Ens coneixem els dos millor que ningú. M'agrades molt, però no sóc capaç de dir-ho perquè sé que no sents el mateix. A part la nostra amistat és tan bona que no la vull arruïnar. A no sé què tu ho vulguis fer.

Noia, 13 anys
Ens coneixem des de petites i quan vam arribar a l'ESO ens vam separar, però a segon ens han tornat a ajuntar i m'has començat a cridar l'atenció. Ets una noia amb els cabells llargs color castany. De tant en tant ens obrim per whats i parlem una estona. Sempre m'abraces i m'has fet algun petó a la galta. Ja saps que m'agrada una noia i encara no saps que ets tu. Si saps qui sóc digues alguna cosa. :-).

Noi, 16 anys
Ets una noia del meu insti (de la meva classe de fet) i jugues a bàsquet des de fa molts anys. Fa no gaire que ens coneixem, però crec que les mirades que em llences són d'aquelles còmplices. Tampoc no fa gaire que parlem sovint, però he sentit una connexió amb tu molt sobtada. Hem quedat poques vegades i ja tinc ganes de tornar-te a veure. Crec que vull alguna cosa amb tu.

Noi, 15 anys
Sóc d'Andorra i ara fa com dues setmanes que vas marxar de vacances i no et tornaré a veure fins a principis de setembre. Tu i jo som molt amics i cada dia et trobo més a faltar, també parlem gairebé cada dia. La confiança que tenim l'un amb l'altre fa que se'm compliqui molt dir-te com em sento en vers a tu, tot i que crec que ja ho saps. Jo tinc ganes de parlar amb tu d'això i passar els dies al teu costat mirant Loki.

Noi, 17 anys
El dia 20 de juliol a les 9 eres a la Maquinista esperant la vacunació, anaves davant meu i crec que vam arribar a creuar les mirades un moment a la cua. Anaves amb una samarreta blau-verd fosc i uns pantalons de xandall grisos. Jo anava amb una samarreta negra i uns pantalons grisos a quadres negres i blancs. Em vas agradar. Anaves amb la teva mare. Si arribes a saber qui sóc no sabràs com contactar-me ... suposo, però miraré els comentaris per si comentes el teu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: