Logotip de Adolescents.cat

Quants diners guanyen els i les participants dels realities shows?

per Redacció, el 26 de juliol de 2021 a les 10:18
En els últims anys, els realities no han parat de créixer. Aquest gènere televisiu, que va començar a principis dels anys 90, és avui un dels que més èxit té arreu del món. A Espanya els dos grans representant d'aquest estil són: La Isla de las Tentaciones i Supervivientes, que ja acumulen diverses edicions i un públic fidel.

De fet, aquests dies hi està havent polèmica pels premis i pels sous d'aquest tipus de concursos. I és que, no només el guanyador/a, s'emporta diners. Per exemple, a Supervivientes el premi final és de 200.000 euros, ara bé... Quant guanyen els i les concursants cada setmana? Doncs entre 8.000 i 10.000 euros!


A la Isla de las Tentaciones, el sou és més baix, uns 1.000-2.000 euros al mes, però s'ha de tenir en compte que els i les participants s'allotgen en habitacions de luxe que valen entre 300 i 800 euros la nit. A més a més, un cop surten del programa, també comencen a ingressar diners de marques i empreses que els paguen per promocionar els seus productes. La Melodie i la Melyssa –de la segona edició- cobren uns 2.000 euros per post patrocinat a Instagram.

Oh My God Omg GIF by Mediaset España - Find & Share on GIPHY


I quins són els sous dels realities en altres països? Doncs depèn del tipus de reality, però poden anar dels 0 dòlars als 5 milions! Per exemple, els i les participants de The Bachelorette –un reality sobre buscar parella- no tenen cap mena de paga. En canvi, les Kardashian s'emporten uns 5 milions per temporada per Keeping Up With the Kardashians.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: