Logotip de Adolescents.cat

Quant cobren les influencers espanyoles per cada publicació a Instagram?

per Redacció, el 22 de juliol de 2021 a les 10:39
Quant cobren les influencers per cada post que fan? Primer de tot cal aclarir que no hi ha un preu establert: els diners dependran sobretot de la marca i del que estigui disposada a pagar. Ara bé, el que sí que és cert és que en la majoria de casos qui més guanya és qui té més engagement i seguidors.

En funció d'aquestes variables i altres dades, els experts d'Influencer Marketing Hub han elaborat un càlcul aproximat de quant cobren algunes influencers espanyoles per publicació. Cal aclarir que només és una valoració i que no es tracta de dades oficials.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: