Logotip de Adolescents.cat

El Canet Rock es desvincula de l'augment de contagis de covid-19

per Redacció, el 19 de juliol de 2021 a les 17:42
El CanetRock ha assegurat que no “hi ha cap motiu” per relacionar el festival amb el repunt de casos a Catalunya.

L’organització destaca que el festival es va fer amb un protocol específic que garantia la seguretat sanitària de l’acte i recorda que es van fer més de 22.000 testos d'antígens en un dia, detectant a 152 positius asimptomàtics que haurien pogut ser un risc en qualsevol altre espai no controlat.


Així mateix, en el comunicat es remarca que el CanetRock es va fer amb la voluntat de generar “nous i més espais de relació social segurs davant dels àmbits informals, que no disposen de cap mena de mesura i que són els principals focus de contagis” d’aquesta nova onada.

Finalment, tot i que l’organització reconeix que l’empresa que havia de fer les proves no va complir amb el seu contracte, defensa que totes les persones que van accedir al recinte ho van fer “amb una prova d’antígens amb resultat negatiu”, tal com estableix el protocol del Departament de Salut i el comitè del Procicat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: