Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen les seves experiències més HOT

per Redacció, el 24 de juliol de 2021 a les 06:00


Com cada dissabte a la nit, arriba un nou volum de les experiències més HOT de 5 adolescents.


 


Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
Un dia em vaig quedar a dormir a casa d'una amiga i teníem casa sola. Total que li vam dir a un noi amb el qual jo tontejava que vingués en plan broma i es va presentar. Vaig baixar i es va colar a casa de la meva amiga. Vam pujar a les golfes i ens vam començar a liar molt fortament contra un armari. Al final, sense voler, el vam acabar trencant, però la meva no se'n va adonar fins temps després. Em va donar molt morbo.

Noi, 15 anys
Un dia estava jo als seients de darrere del meu cotxe i els meus pares eren els dos al davant. Total que teníem un viatge llarg i vaig començar a mirar vídeos...em vaig fer una palla amb la jaqueta a sobre i em vaig acabar corrent. Em va donar molt morbo que em poguessin pillar!

Noia, 15 anys
Un cap de setmana vaig sortir i em vaig trobar al meu ex que va trencar amb mi fa un parell de mesos i la seva millor amiga (que també és amiga meva). Total, que ella se'm va quedar mirant molt intensament i vam començar a ballar. Ens vam acabar liant davant del seu ex i al final vam anar als lavabos a fer-nos dits.

Noi, 15 anys
Fa uns dos anys em vaig passar totes les tardes d'estiu a la piscina d'un club. Sempre mirava a un noi era el meu puto crush, però ell no em feia cas. Doncs resulta que aquest any es va acoplar al grup que tenim de cada estiu. Total, que vam començar a parlar i ens vam donar els números. Ens va acabar liant una tarda a les pistes de tenis.

Noia, 17 anys
Estava amb un noi al terrat de casa meva. Portàvem tot l'estiu parlant que ens teníem ganes. Ens vam començar a liar i ens vam posar molt calents. Jo no ho tenia pensat, però ens vam treure la roba i mentre li estava fent una mamada va sortir una vella per la finestra i es va començar a jartar i a dir que molt bé i no sé què jajaja. Ens va tallar molt el rotllo, però després vam seguir. Va ser de les millors experiències.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: