Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 24 de juliol de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 


Versió sense playbuzz

Aquest mapa reflecteix quant amor senten els habitants de cada país. Filipines, Ruanda i Puerto Rico encapçalen el rànquing.

Segons Emojipedia, l'emoticona més utilitzada a Twitter ha passat de ser la cara somrient a la cara que plora desconsoladament. En fi, això diu força sobre l'època que estem vivint.

El punt més baix de la Terra es troba a 10.916 metres sota el nivell del mar: La Fosa de les Mariannes també coneguda com a Abisme Challenger o Sima de Challenger. El 2012, l'explorador i director de cine James Cameron es va convertir en la primera persona a baixar, en solitari, a aquest punt.

A Barcelona es va batre el rècord Guinness de la barretina més llarga del món: fa 102,7 metres i el seu autor es diu Manuel Gil Emetrio.

Si somrius, et recordaran més. Un experiment realitzat al Centre de Neurociències Cognitives de la Universitat de Duke, als Estats Units, va descobrir que la nostra ment tendeix a retenir les cares de les persones que ens han somrigut i a oblidar aquelles que no ho han fet.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: