Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 19 de juliol de 2021 a les 13:33
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 





Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
No sé si el que sento per tu és només passió, però no hi deixo de pensar. Ja fa temps que considero la nostra amistat pura, així que expressar-te el que sento se'm fa encara més difícil. Odio i valoro al mateix temps la confiança que tens en mi, perquè no suporto que m'expliquis en qui penses cada nit i no ser jo, però m'alegres el dia quan em consideres important a la teva vida. Espero que algun dia sàpigues veure la connexió que tenim, o potser ja l'has notat i et trobes a la mateixa situació que jo, encara que no ho veig tant possible. Només desitjo ser capaç de convertir en paraules el que sento per tu perquè tinc esperança que les acceptis. Per cert, ets brutal.

Noia, 17 anys
L'altre dia estava al Biloba de Lleida i quan estava sonant la cançó de Todo de ti vam xocar ballant i em vas tirar la beguda per sobre. Llavors ens vam mirar i vam tenir eye contact massa intens. Em vaig fixar en tu i portaves una samarreta negra de fila i uns texans blancs trencats curts. Tenies els cabells arrissats i marrons eres alt. Jo portava un vestit roig i curt i sóc rossa amb rissos. Espero que et recordis de mi. Dir-te que espero que ens tornem a veure.

Noia, 16 anys
Vaig anar a vacunar-me per la Covid a Arenys a un convent de monges el dilluns dia 12 de juliol. Ets un noi ros/castany molt clar amb els ulls blaus clars molt macos i portaves una samarreta de tirants crec. Eres alt i fort. Vam creuar la mirada unes quantes vegades. A la cua estaves unes persones per davant meu, és a dir, hi havia dues noies rosses i llavors tu. Quan vaig entrar perquè em punxessin tu vas sortir i ens vam quedar mirant. Vaig notar una cosa increïble. Deus tenir uns 19 o 20 anys crec.

Noia, 15 anys
Ets una noia del futbol. És cert que parlem cada dia, però em fa vergonya dir-te el que penso. Jugues a un equip, però ara marxes i el pensar que potser no et veig mai més no m'agrada gens. Ets molt bona i ets conscient que et miro sempre...si llegeixes això i saps qui sóc escriu-me i si no ho saps, però tens el dubte pregunta si us plau.

Noia, 16 anys
Ens vam veure per primer cop a Canetrock. Ets un noi ros amb rissos. Anaves amb un noi molt alt amb els cabells castanys-morens. Vam ballar junts de la mà alguna cançó de Doctor Prats, es va formar una olla molt heavy i ens vam perdre de vista. No sé ni el teu nom ni res. A veure si et recordes de mi :)) Jo anava amb shorts blau clar i un top negre, porto ulleres i crec que anava amb les converse.

Noi, 17 anys
Ets un noi alt i ros amb els cabells rissats, portes 4 estius venint al meu càmping amb el teu campus de futbol del costa daurada, simplement si captes qui sóc, obra'm.

Noi, 17 anys
No fa molt que ens coneixem. Tot va sorgir gràcies a una competició en què vam coincidir. Des d'aquell moment crec que m'agrades bastant. Anem parlant de tant en tant, però crec que jo sento més del que sents tu. Obra'm, parlem i així ho aclarim tot.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: