Logotip de Adolescents.cat

Alerta: si tens aquestes apps instal·lades, WhatsApp podria eliminar el teu compte

per Redacció, el 19 de juliol de 2021 a les 10:45
Facebook, propietària de WhatsApp, ha avisat que bloquejarà de manera indefinida a tots aquells comptes que utilitzin aplicacions que interfereixin amb el funcionament de l'app de missatgeria.

Són tots aquells programes Third Party (aplicacions de tercers que no són desenvolupades per WhatsApp) que ofereixen versions alternatives a l'oficial i que provoquen una major vulneració i són més perilloses.


En concret, no es permetrà utilitzar les aplicacions WhatsApp Plus, GB WhatsApp o altres apps similars. Segons Facebook "són aplicacions desenvolupades per tercers que violen les condicions del servei".

Així doncs, si has rebut un missatge de l'app que t'indica que el teu compte ha estat bloquejat temporalment, segurament sigui perquè estàs fent servir una versió no compatible de WhatsApp en lloc de l'aplicació oficial. Per recuperar el teu compte, cal que esborris l'app de missatgeria que estiguis fent servir i et descarreguis la versió oficial.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: