Logotip de Adolescents.cat

Així són els peculiars llits «antisexe» que s'han creat per les olimpíades

per Redacció, el 15 de juliol de 2021 a les 12:40
Els Jocs Olímpics de Tòquio estan a tocar. Aquesta vegada, però, la competició no només estarà marcada per l'esport, sinó també per la pandèmia. Els organitzadors han dictat mesures estrictes per tal d'evitar els contagis i possibles brots.

De fet, s'especula que una d'aquestes mesures ha estat la de fabricar llits "antisexe" i instal·lar-los a la Vila Olímpica on s'allotjaran els i les esportistes. Segons els seus creadors, l'objectiu d'aquests llits és que siguin sostenibles i respectuosos amb el medi ambient –estan fets de cartó-. Ara bé, hi ha qui hi veu una clara intenció d'evitar que s'hi produeixin relacions sexuals.

 

Per què? Doncs perquè tot i que els llits estan pensats per aguantar el pes d'una persona, no estan ideats perquè s'hi pugui saltar o perquè s'hi facin moviments bruscs. De fet, si s'hi salta damunt, es trenquen.


Amb aquests peculiars mobles els organitzadors s'asseguren, doncs, que no hi hagi relacions en els llits de la Vila Olímpica, on normalment els i les esportistes solen intimar. De fet, als Jocs Olímpics de Rio es van repartir 450.000 preservatius, uns 42 per competidor/a.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: