Logotip de Adolescents.cat

Una influencer mor mentre intentava fer-se una fotografia

per Redacció, el 15 de juliol de 2021 a les 12:09
Sofia Cheung, una famosa influencer de Hong Kong, va morir dissabte passat mentre intentava fer-se una fotografia prop d'una cascada, segons han informat diversos mitjans aquesta setmana.

La jove, de 32 anys, havia anat a passar el dia amb uns amics al parc de Ha Pak Lai, un espai natural situat prop de Yuen Long, a Hong Kong.

 

La noia va decidir fer-se unes fotos prop d'una cascada anomenada Pineapple Mountain, un lloc molt popular entre els turistes. Pel que sembla, la jove va perdre l'equilibri i es va precipitar. Els seus amics van avisar els serveis d'emergències, que no van poder fer res per salvar-li la vida.

El seu cas ha tornat a posar damunt la taula els perills als quals molta gent s'exposa per aconseguir una foto. I és que Segons un estudi global realitzat per investigadors de la Biblioteca Nacional de Medicina dels Estats Units i publicat en 2018, un total de 259 persones han perdut la vida mentre intentaven fer-se una selfie.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: