Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les millors sèries del moment, segons els Emmy

per Redacció, el 15 de juliol de 2021 a les 11:17
Aquesta setmana s'han conegut les nominacions als premis Emmy, els guardons que reconeixen les millors sèries de televisió. Us portem algunes de les produccions amb més probabilitats de guanyar: n'heu vist alguna?


The Crown
La sèrie, basada en la vida de la reina Isabel II d'Anglaterra, és una de les més cares de la història: la seva primera temporada- 10 episodis- va costar prop de 120 milions d'euros. The Crown mostra els escàndols, les lluites de poder i les intrigues de la monarquia britànica. Es pot veure a Netflix.
 

The Mandalorian
La sèrie, ambientada en l'univers Star Wars, segueix els passos de Mando, un caça-recompenses de la llegendària tribu dels Mandalorian. Es pot veure a Disney+.
 


Bruja Escarlata y Visión
Explica la història de Wanda Maximoff i Vision, dos éssers amb superpoders que viuen una vida idíl·lica als afores d'una ciutat fins que un dia comencen a sospitar que no tot és el que sembla. Es pot veure a Disney+.
 

Ted Lasso
Un ingenu entrenador nord-americà de futbol decideix liderar un club de futbol anglès, però la seva inexperiència desperta crítiques entre jugadors i aficionats. Es pot veure a Apple TV.
 

Mare of Easttown
La sèrie se centra en Mare Sheehan (Kate Winslet), la detectiva d'un petit poble de Pennsilvània que s'involucra de ple en la investigació de l'assassinat d'una adolescent mentre intenta reconduir la seva vida personal. Es pot veure a HBO.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: