Logotip de Adolescents.cat

Quants diners guanya el tiktoker Naim Darrechi?

per Redacció, el 15 de juliol de 2021 a les 10:16
Naim Darrechi és un dels tiktokers que més polèmiques ha protagonitzat i, malgrat tot, també és el jove espanyol amb més seguidors en aquesta xarxa social: més de 26 milions.

L'influencer, de 19 anys, va començar a fer-se popular el 2016 amb els seus vídeos a Musica.ly. El seu èxit en aquesta xarxa social, i després a TikTok, li van donar l'oportunitat d'explorar altres àmbits: el de l'escriptura i el de la música. El 2019 va publicar el llibre Muy Presonal i també va llançar la seva primera cançó Volver a empezar, amb la seva exparella Ángela Mármol.




Des de llavors ha seguit guanyant seguidors i això fa que sigui un dels influencers amb més ingressos al mes. Segons publica LOC, Naim Darrechi es podria estar emportant entre 12.600 i 21.000 euros gràcies als continguts que penja a TikTok.


Això, però, no és tot. A aquests ingressos se li han de sumar els prop de 22.300 euros mensuals que guanya a través de Youtube. A més, com segurament sabeu, també ofereix un curs per triomfar a TikTok pel qual cobra 49,99 euros. Com a mínim, doncs, els professionals de LOC calculen que Naim Darrechi cobra cada mes uns 35.000 euros com a mínim, és a dir, uns 420.000 euros l'any.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: