Logotip de Adolescents.cat

Demana feina, rep aquesta polèmica resposta i converteix el seu cas en viral

per Redacció, el 14 de juliol de 2021 a les 11:00
Es té en compte l'aspecte físic a l'hora de contractar a algú? Les empreses envien missatges als clients que després no compleixen? Aquestes són algunes de les preguntes que s'han fet diversos usuaris després de conèixer el cas de Gracie Lorincz.

Aquesta jove de 22 anys va denunciar fa pocs dies a través de TikTok el correu que havia rebut per part la companyia on havia demanat feina. L'email estava escrit per Chuck DeGrendel, vicepresident de l'empresa Ava Lane Boutique, i la intenció no era enviar-li a la jove, sinó a la seva esposa, que també forma part de l'equip de la companyia.


L'empresari, però, es va equivocar i li va fer arribar a Gracie Lorincz, la qual, sorpresa, va haver de llegir comentaris sobre ella com: "Aquesta noia acaba de sortir de la universitat i no és massa guapa. Segur que vols que l'entrevisti?".

La jove va decidir difondre el correu i denunciar el cas a TikTok: "El seu lema és la 'bellesa a través de la confiança', però després el seu vicepresident escriu correus com aquest", diu la noia al vídeo.


 
@ggggmoneyyyy

:))))) feeling amazing #greenscreen #foryou #foryourpage #CompleteMyLook #FriendsReunion #rentfree

♬ original sound - gracie

Tot i que Chuck DeGrendel ha demanat perdó públicament, sembla que els usuaris no s'obliden del que ha fet. La valoració d'Ava Lane Boutique, per exemple, ha caigut d'un 5 a un 1,5 a Google.En fi, a partir d’ara segur que vigilarà molt més amb les seves paraules.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: