Logotip de Adolescents.cat

Naim Darrechi torna a provocar molta indignació amb aquestes noves declaracions

per Redacció, el 14 de juliol de 2021 a les 09:42
Naim Darrechi continua provocant polèmica. Després d'assegurar que no li "agradava fer-ho amb condó" i que deia a les noies que era "estèril" per així "acabar a dins", ara acusa els polítics d'estar-lo utilitzant per guanyar vots.

I és que, com segurament sabeu, la ministra d'Igualtat Irene Montero, va denunciar públicament les paraules del tiktoker i va informar que havien portat el seu cas a la Fiscalia perquè l'investigués. Així mateix, el Govern de Baleres, comunitat on resideix Naim Darrechi, també va anunciar que es querellaria contra l'influencer per abusos sexuals.



Doncs bé, segons el tiktoker tot plegat només es tracta d'una estratègia política: "Si ens feu servir per aconseguir vots, almenys que hi hagi un puto comitè d'influencers, que reguli les coses, i d'aquesta manera no hi haurà aquest tipus de problemes".

Però això no és tot. Naim Darrechi fins i tot ha insinuat que va fer aquelles polèmiques declaracions perquè es parlés de temes com l'ús del condó o l'abús sexual. "I si jo he fet tot això perquè tingueu la meva atenció i tenir suport?", diu l'influencer.
 
Com us podeu imaginar, molts usuaris estan acusant el tiktoker de voler gira la truita, desviar l'atenció i no assumir responsabilitats. Vosaltres què en penseu?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: