Logotip de Adolescents.cat

Així és el campus que et vol ajudar a encaminar el teu futur professional

per Redacció, el 14 de juliol de 2021 a les 09:51
Acabes l'ESO i tens mil dubtes: quin treball de recerca fer? Quin camí seguir quan acabis el Batxillerat? Anar a la universitat o no? Quin grau escollir? Respondre aquestes preguntes i fer-ho en poc temps no és senzill, però hi ha algunes iniciatives que ens poden ser molt útils a l'hora d'aclarir dubtes.

Una d'elles és el Jove Campus Recerca, una proposta de la Universitat de Girona (UdG) que té com a objectiu ajudar els estudiants de Batxillerat a encaminar el seu futur.

Com? Doncs durant una setmana de juliol, els i les participants fan activitats per conèixer diferents àmbits, parlen amb professionals de diversos sectors i reben assessorament personalitzat.
 

Tal com ens ha explicat una de les estudiants, el Jove Campus Recerca, és ideal per socialitzar, conèixer altres persones amb interessos similars i també saber més sobre els graus que pots fer un cop acabat l'institut.

És una manera de viure la universitat abans d'anar-hi i de fer-te una idea real de com són els estudis superiors. Us deixem amb un repor que vam anar a gravar perquè pugueu saber una mica més sobre aquest campus.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: