Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen les seves experiències més HOT

per Redacció, el 17 de juliol de 2021 a les 06:00


Com cada dissabte a la nit, arriba un nou volum de les experiències més HOT de 5 adolescents.

 


Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
El meu nòvio i jo estàvem a la biblio estudiant a una taula amb més gent. Em va començar a tocar la cama per sota la taula i va pujar. Jo també ho vaig fer i ens vam començar a tocar per sobre la roba. Vam acabar als lavabos de la biblio fent de tot i en silenci perquè ningú ens sentís.

Noia, 15 anys
Estava amb el meu nòvio estirada al seu llit. Ens estàvem liant molt fort, ell estirat sobre meu. Vam acabar despullats de cintura cap amunt. Ell em va començar a tocar les tetes i la cintura, i ell sap que això em posa molt. Vaig fer-li petons al coll, i ell em va passar una mà per sobre del cony. Llavors ell va començar a fer-me petons, mossegades i llepades pel coll i les tetes mentre m'agafava el cul. Va moure's sobre meu com si folléssim, i jo l'abraçava amb les cames per la cintura. Ens vam posar a gemegar. Crec que hauríem follat si no fos perquè els seus pares i el seu germà estaven a casa seva. Vaig acabar súper calenta.

Noi, 18 anys
Dos dies abans de fer oficial el confinament, vaig quedar amb un pavo de la mateixa ciutat que jo (ja havíem parlat i quedat altres vegades). La qüestió és que ens vam asseure en un banc que es mig tapava per vegetació del parc. Em va deslligar el botó del pantaló i jo a ell. Ens vam estar masturbant, i de cop passa pel costat (a uns 6 metres) una altra parelles. Vam haver de parar, però quan es van pirar, vam seguir. Molt morbo.

Noi, 18 anys
L'estiu passat estàvem els meus amics i jo en les festes del poble. Quan es va fer tard, vam anar al local i vam començar a jugar a la botella. Total, vam acabar fent-se petons entre tots i em va posar moltíssim. Vaig anar al lavabo i va aparèixer una amiga amb la qual tontejava i se'm va llançar. Quan vam sortir vam veure que hi havia dos amics nostres que també s'estaven liant i vam fer intercanvi. No ho oblidaré mai.

Noia, 17 anys
Vaig conèixer a un tio i parlàvem molt sovint per WhatsApp i les converses eren una mica pujadetes de to. El cas és que un dia vam decidir quedar just quan eres les festes del meu poble. Ell tenia cotxe i em va venir a buscar. Total, va posar una cançó força hot i ens vam començar a liar molt heavy i al final una cosa va portar a l'altre i vam acabar follant gairebé enmig d'una carretera on tothom que passava ens pitava jajajaja. Quin morbo que ens pillessin.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: