Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 17 de juliol de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.

 

 
Versió sense playbuzz

Espanya és considerat el país europeu amb més biodiversitat. Hi ha més de 85.000 espècies d'animals i plantes, fet que representa un 54% del total de les espècies descrites a Europa. 

Hi ha una manera ideal de menjar-se una galeta de xocolata? Segons un estudi elaborat per la Universitat d'Oxford, sí. Per tal de notar al màxim al gust, el millor és col·locar la banda recoberta de xocolata cap avall i queixala-la lentament, com podeu observar en la il·lustració. 

Aquest mapa elaborat per Musement ens permet veure quina és l'atracció o monument més popular de cada província. 

Els bolis tenen un forat a la tapa perquè aquest crea el mateix nivell de pressió d'aire dins i fora, fet que permet que la tinta flueixi cap a la punta. 

Dos treballadors de Google han reconegut que el personal de l'empresa escolta gravacions de converses entre els usuaris i l'Assistent de Google.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: