Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 12 de juliol de 2021 a les 12:56
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 





Versió sense playbuzz

Noi, 18 anys
Ets una noia alta, amb els cabells curts morenos-rossos i portes una rasta. Treballes a una botiga del poble i hi ets sempre cada cap de setmana amb la mateixa companya de feina, una noia baixa i prima i amb els cabells llargs. Has de tenir uns vint anys màxim. Cada vegada que et veig és com que sento alguna cosa dins meu. Ets preciosa. El cap de setmana següent fixa't-hi a veure si em veus entrar, jo vindré, ho prometo. Espero que llegeixis això. T'estimo.

Noia, 17 anys
Ets una noia rossa d'ulls blaus. Et vaig veure a CanetRock i no sabia qui eres, però estava sonant una cançó dels Catarres. Ens vam creuar, ens vam mirar i vam començar-nos a cantar la cançó l'una a l'altra però sense aturar-nos. Al girar-nos vam allargar les mans com per agafar-nos, però no vam arribar i em vas dir adéu llençant-me un petó. Lol que intens va ser.

Noia, 16 anys
Ets un noi que va a la meva classe, 1r de batxillerat A, ets alt i amb els cabells negres. M'agrades des de fa temps i sóc incapaç d'oblidar tot el que va passar entre nosaltres. En els teus millor amics d' insta, em moriria per respondre't la història, però l'orgull em mata. Dir-te que t'estimo, a veure si pilles la indirecta i m'obres.

Noia, 17 anys
L'altre dia a Canet Rock a l'últim concert (Oques Grasses) just quan s'estava acabant el concert i sonava la cançó "Els passos importants" ens vam fixar l'un amb l'altre. Me'n vaig haver d'anar de pressa perquè el grup amb qui anava ja marxava, vaig passar pel teu costat i no ens vam acabar dient res. Ets un noi moreno, alt i anaves amb un grup de nois si no recordo malament. Jo portava de pentinat dues trenes.

Noi, 15 anys
Et vaig veure el cap de setmana de l'1 al 4 de juliol als Campionats de Catalunya d'Estiu infantil de natació, a l'Anella olímpica de Tarragona. Si no m'equivoco vas entrar en 100 i 200 esquena i 100 crol. I també vas nedar el relleu de 4x 100 lliures(on vau quedar quartes). I el teu club va quedar 3r per equips. Ets del 2006, tens els cabells arrissats i portaves un fast blau fosc amb puntets. Només dir-te que em vaig enamorar de tu a primera vista!

Noi, 15 anys
Ets moreno, no molt alt, ulls marrons, et consideres otaku i m'encanta encara que no sóc molt fan de l'anime. El cas és que m'agrades des de 3r d'ESO, però l'obstacle és que estàs sortint amb una noia, però investigant em vaig adonar que no ets 100% heterosexual, ja que diferents amigues m'ho han corroborat. Molt sovint penso amb tu, espero que captis la indirecta i m'escriguis. Ets del Vallès Oriental i el teu nom comença per la lletra J.

Noia, 18 anys
Dissabte 10 de juliol vaig anar a passejar el meu gos (blanc i negre) i cap a les 20:30h ens vam creuar a Mataró. Tu anaves amb una samarreta com d'entrenament del Barça i anaves amb 3 noies més, una amb una altra samarreta del Barça i dues amb texans curts i samarretes bàsiques. Jo anava caminant darrere teu i tu no paraves de girar-te i fer contacte visual amb mi. Després vam anar per camins diferents. I més tard, vaig baixar a una botiga de sota casa meva i et vaig trobar amb les teves amigues comprant, encara que crec que no em vas veure. Jo anava amb samarreta blava i pantalons nike negres. Espero que et recordis de mi.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: