Logotip de Adolescents.cat

Així és com buscarem feina en un futur?

per Redacció, el 8 de juliol de 2021 a les 13:54
Tradicionalment el currículum ha estat un resum escrit dels estudis, experiència laboral i habilitats dels candidats que busquen feina.

En els últims anys, però, aquesta carta de presentació ha canviat i cada vegada hi ha més persones que aposten per CV creatius i en altres formats, com ara l'audiovisual. TikTok n'és conscient i per això acaba de crear una nova àrea de creació de currículums: TikTok Resumes. 

Es tracta d'una prova pilot que permet als usuaris dels Estats Units elaborar un CV a través de la plataforma i enviar-lo directament a l'empresa. De moment, aquesta nova iniciativa només està disponible als EUA en associació amb empreses Shopify, Contra, Movers+Shakers, WWE, Alo Yoga, Chipotle i Target.

Els usuaris que vulguin tenen la possibilitat de crear el seu currículum utilitzant la plataforma i enviar-lo a una d'aquestes companyies per veure si els contracten. Què us sembla aquesta iniciativa? Preferiu aquest tipus de currículum o un per escrit?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: