Logotip de Adolescents.cat

Dulceida i Alba Paul no estan casades?

per Adolescents.cat, el 8 de juliol de 2021 a les 10:29
Dulceida i Alba Paul van anunciar fa uns dies que havien decidit donar-se un temps i passar una temporada separades. "L'Alba i jo no estem passant un bon moment en la nostra relació i hem decidit passar aquest mes separades. Jo estaré a Eivissa i ella estarà fent les seves coses", explicava Dulceida en un vídeo.

Des de llavors, que la parella ha estat notícia a les xarxes i als mitjans de comunicació, on aquesta setmana s'ha publicat una nova informació que ha sorprès molts usuaris. Us estem parlant de l'article publicat a Vanitatis en el qual s'explica que les influencers mai han estat casades oficialment. És a dir, va ser una cerimònia simbòlica perquè no van formalitzar la seva unió al Registre Civil.


 



Així ho ha confirmat la mateixa Dulceida a Vanitatis: "És cert que no hem formalitzat la nostra unió signant un paper, és un tràmit que hem anat allargant perquè som un desastre. Ho teníem pendent des de fa temps, mai ens ha semblat que fos tan important, la veritat, però per ho volíem fer. De totes maneres, per nosaltres el nostre matrimoni es va celebrar el dia que decidim dir-nos el 'sí, vull', envoltades de la gent que estimem i ens estima".

Així doncs, encara que a efectes legals no estiguin oficialment casades, Dulceida deixa clar que per ella són un matrimoni i sempre s'han estimat i s'estimen moltíssim, malgrat que ara estiguin passant una mala època.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: