Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen les seves experiències més HOT

per Redacció, el 10 de juliol de 2021 a les 06:00


Com cada dissabte a la nit, arriba un nou volum de les experiències més HOT de 5 adolescents.


 


Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
El meu nòvio i jo vam quedar pel centre, portàvem diversos dies sense poder follar. Total que vam entrar a una botiga perquè jo m'emprovés una samarreta i ell em va acompanyar als vestidors. Un cop allà em va començar a tocar els pits i ens vam començar a liar molt heavy. Vam fer preliminars i la cosa quasi arriba a més, però algú va entrar al vestidor del costat i al final no vam follar.

Noia, 19 anys
Fa tres anys que vaig conèixer el meu millor amic, des de sempre ens han dit que semblem nòvios i jo sabia que hi havia tensió sexual, però mai havia sorgit l'oportunitat, ja que sempre un dels dos tenia parella. L'altre dia vaig celebrar la meva festa d'aniversari i evidentment ell va venir. Vam estar tota la nit junts (com sempre). Quan quasi tothom ja dormia vam acabar follant els lavabos del local, un dels millors polvos de la meva vida.

Noia, 16 anys
Des de fa anys que un amic i jo ens tenim ganes.. Ell té moto i em porta molts cops per la muntanya. Un dia, al baixar de la moto, estàvem asseguts mirant la posta de sol i de cop vam començar a liar-nos. Ens vam posar tant de cop que em va acabar fent dits i vam acabar follant. La millor experiència de me vida.

Noi, 18 anys
Un cap d'any jo i la meva nòvia vam anar de festa a casa d'un amic nostre. Ella anava amb talons i just abans de les campanades e vam dir que l'acompanyés a canviar-se les sabates per vambes. Ja podeu imaginar com vam fer les campanades. Donant-ho tot al lavabo mentre els meus amics a baix fent les campanades. El puto morbo...

Noi, 17 anys
Era una nit de festa i un noi amb el qual havia estat tontejant em va dir si el volia acompanyar a casa. Vam arribar al seu portal i ens vam començar a menjar la boca. La cosa va anar in crescendo i me la va xupar. Va haver-hi un moment que algú dels veïns va obrir una porta, però diria que ningú ens va veure. Em va encantar.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: