Logotip de Adolescents.cat

Sobre què anirà la nova sèrie d'Hector Lozano, el creador de «Merlí?» Parlem amb ell per saber-ne més detalls!

per Redacció, el 7 de juliol de 2021 a les 10:14
Ahir us explicàvem que Hector Lozano, el creador de Merlí, està treballant per una nova sèrie per TV3. Hem parlat amb ell per saber una mica més sobre aquesta ficció sobre la història d'un grup de joves que comencen a estudiar a l'institut del teatre. Ja us avancem que de moment no hi ha data d'estrena.


- Com et va sorgir la idea per aquest guió?
Jo vaig estudiar Direcció i Dramatúrgia a l'ITB i se'm va acudir fer una sèrie sobre aquells temps en què jo vaig estudiar-hi, a l'antiga seu del carrer Sant Pere Més Baix. Era un edifici amb encant. Allà ens vam formar moltíssima gent, i és aquest concepte de la formació en l'art dramàtic un dels conceptes que m'interessa plasmar a la sèrie. En tot cas, serà una sèrie sobre personatges, molt propera i sensible. Encaixa molt bé a TV3.

- Ens podries donar alguns detalls sobre la trama?
L'acció transcorre durant els últims anys del segle XX. Finals dels 90, en un moment en què tenir un mòbil era una excentricitat ridícula, i d'internet gairebé ni se'n parlava. El punt de partida segurament serà l'entrada a l'ITB d'aquests personatges. Hi haurà uns 6 protagonistes, aproximadament.

- Explica'ns una mica més (si pots) sobre els personatges.
Els personatges tindran entre 18 i 25 anys, però no puc revelar res sobre el seu caràcter.

- El títol provisional de la sèrie és Bojos per Molière, per què has escollit aquest nom?
Perquè Molière m'encanta, cau bé a tothom, és un geni i a més a més l'any que ve farà 400 anys del seu naixement.

- Aquesta sèrie agradarà a....
Agradarà als espectadors amb ganes de drama i humor, com a la vida mateixa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: