Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 10 de juliol de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 

 
Versió sense playbuzz

Durant les relacions sexuals es pot produir una relaxació de l'esfínter i per tant, és totalment normal que expulsem gasos de manera involuntària. El que es coneix com a pets vaginals. Doncs bé, fins i tot tenen el seu propi nom en llatí: flatulus vaginalis.

Charles Joughin, un dels xefs del Titanic, va ajudar a pujar als vaixells salvavides les persones que es volien quedar a l'embarcació perquè els feia por moure's. Però això no és tot, abans que el transatlàntic s'enfonsés, es va dedicar a buscar cadires i tirar-les al mar perquè aquells que no eren a una barca, es poguessin agafar a alguna cosa i flotar. Va sobreviure.

El que veieu a la foto és el Mill Ends Park, situat a Portland, Oregon, als Estats Units. Es tracta del parc més petit del món: fa 0,292 metres quadrats.

Viure en un edifici de 70 pisos i de 210 metres quadrats et permet despertar-te i "tocar" el núvols literalment. Aquest és el cas d'un enginyer de software que viu a Nova York, @nychinglife, i comparteix el seu dia a dia a tiktok.

Segons un estudi de la Universitat de British Columbia de Vancouver (Canadà), els gossos tenen la capacitat de distingir unes 160 paraules diferents. També són capaços d'interpretar el to amb les que aquestes es pronuncien.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: