Logotip de Adolescents.cat

4 moviments per fer gaudir (encara més) el teu clítoris

per Redacció, el 6 de juliol de 2021 a les 12:28
Hi ha moltíssimes maneres d'estimular el clítoris o de què ens l'estimulin. Avui us deixem amb uns quants consells i moviments d'experts i expertes que us poden ajudar a augmentar el plaer.



El signe de la pau
Col·loca els dits fent el signe de la pau i, si vols, amb l'ajuda de lubricant, fes-los lliscar cap amunt i cap avall en els llavis externs, a tocar dels llavis interns. D'aquesta manera estimules l'estructura interna del clítoris, fas que la sang s'acumuli en aquest punt i augmentes la sensibilitat.
Scream Queens Peace GIF by FOX TV

La pressió mixta
Obra la mà i llisca el palmell de manera suau per damunt la caputxa del clítoris –la part més visible d'aquest òrgan-. Augmenta la pressió i després disminueix-la. Ves alternant aquest moviment per incrementar l'excitació.

L'encercla't
De vegades tendim a anar directament a aquella zona que es proporciona més plaer. El cert, però, és que és molt més excitant anar-la estimulant a poc a poc Així doncs –si vols pots utilitzar l'ubicant- fes cercles amb els teus dits al voltant del clítoris jugant amb la pressió i el ritme.

El piano
Aquest moviment és ideal perquè el faci la teva parella. Que col·loqui el seu dit índex en un costat del seu clítoris i el dit mitjà l'altre costat. Un cop fet que simuli que està tocant el piano damunt les teves parts íntimes, amb moviments constants i amb certa pressió Els moviments rítmics solen ser els més plaents, i estimular la pell sensible al costat del clítoris és una manera fàcil de generar excitació i anticipació a l'orgasme.

piano GIF


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: