Logotip de Adolescents.cat

TEST Diuen que hi ha 3 arquetips amorosos, quin és el teu?

per Redacció, el 6 de juliol de 2021 a les 11:35
No existeix només un tipus d'amor ni hi ha una manera única d'estimar. Cadascú, en funció de la seva personalitat, expressa a la seva manera aquest sentiment, el qual també varia segons la situació i el context que vivim.

Així ho assegura el psicòleg i sociòleg John Alan Lee en el seu llibre The Colors of Love. En aquesta obra, l'expert defineix 6 tipus d'amor diferents i els relaciona amb diversos colors. En concret, determina 3 estils d'amor primari (blau, groc i vermell), que en barrejar-se deriven a 3 tipus d'amor secundari (violeta, taronja i verd). Avui ens centrarem eb aquests estils primàris. Quin t'ha sortit?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: