Logotip de Adolescents.cat

18 cirurgies i més de 150.000 euros gastats: polèmica pel que ha fet aquest influencer

per Redacció, el 6 de juliol de 2021 a les 11:14
El youtuber britànic Oli London ha sorprès els seus seguidors amb la seva transformació física després de sotmetre's a 18 cirurgies amb l'objectiu de semblar una persona coreana.

El jove va anunciar la seva transició a través d'un tuit en què es definia com a "persona no binària que s'identifica com a coreana", com podeu veure més avall. Oli London ha invertit més de 150.000 dòlars en aquestes 18 cirurgies estètiques, entre elles, cinc rinoplàsties, reducció de pòmuls, contorn de la mandíbula, contorn de la barbeta, liposucció...etc. Si bé hi ha qui l'aplaudeix, també hi ha persones que l'acusen d'apropiació cultural i d'estar obsessionat amb l'artista Jimin de BTS.

Davant les critiques, l'influencer s'ha defensat dient que "ser transsexual és el mateix que ser transracial perquè neixes en el cos equivocat". Vosaltres què en penseu?


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: