Logotip de Adolescents.cat

7 sèries que tornen i que voldràs veure: quan s'estrenen?

per Redacció, el 10 de juliol de 2021 a les 06:00
Us portem algunes de les sèries i noves temporades més esperades pels pròxims mesos.

1.Stranger Things


La sèrie estatunidenca de suspens i de ciència-ficció escrita pels germans Matt i Ross Duffer estrenarà la quarta temporada l'agost del 2021, si bé encara no hi ha una data oficial. La trama comença en un poble fictici d'Indiana durant els anys vuitanta on en Will, un nen de dotze anys, desapareix misteriosament. L’ Eleven, una nena amb poders, ajudarà els seus amics Mike, Dustin i Lucas, a trobar-lo. A partir d’aquí, els fets estranys i les desaparicions, continuaran...Sense dubte és una de les sèries de la plataforma amb més fans. 

2.La Casa de Papel


Aquesta producció va ser creada per Álex Pina i produïda per Atresmedia fins a l'any 2017, quan va ser adquirida per Netflix i es va convertir en un fenomen global. La sèrie es basa en la història real de l'atracador de bancs Willie Sutton, que va aconseguir realitzar més de 100 atracaments fins a sumar 2 milions de dòlars durant les dècades 1920-1950, mitjançant disfresses, enganys i sense arribar a disparar a ningú. L'última temporada estarà dividida en dos volums. Un s'estrenarà el setembre de 2021 i l'altre el desembre de 2021. 


3.Sex Education


La tercera temporada d'aquesta sèrie britànica creada per Laurie Nunn s'estrenarà el 17 de setembre de 2021. Narra la història de l'Otis Milburn, un jove fill d'una terapeuta sexual que decideix muntar un negoci d'assessorament sexual juntament amb la Maeve, una companya de classe.
 

5.You


La primera temporada d'aquesta sèrie estatunidenca de suspens va ser basada en la novel·la homònima de Caroline Kepnes estrenada l'any 2014. La trama de la sèrie segueix la vida d'en Joe Goldberg, un gerent de llibreria a Nova York que quan s'enamora desenvolupa una obsessió extrema, tòxica i delirant . La segona temporada va ser publicada l'any 2019 i a principis del 2020 la companyia va anunciar que s'estrenarà la tercera a finals d'aquest any.
 

6.El reboot de Gossip Girl


La icònica sèrie ha tornat aquest 8 de juliol a les pantalles amb una nova versió i nous actors. Segons han explicat des d'HBO Max, la història comença amb l'arribada d'una nova alumna Zoya Lott (Whitney Peak) al prestigiós col·legi Constance Billard. Allà és rebuda per Julien Calloway (Jordan Alexander), la "nova "Blair Waldorf, i pel seu nòvio 'Obie' Bergmann IV (Eli Brown). Tot i que les coses comencen bé, la relació que establiran la Zoya i l'Obie no serà ben vista per tots...Com podeu veure, doncs, la intriga està assegurada.  

7.Valeria


Torna Valeria, una sèrie basada en les novel·les d'Elisabet Benavent sobre una escriptora en crisi, tant per les seves novel·les com pel seu marit i la distància emocional que els separa. La segona temporada s’estrena el 13 d’agost. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: