Logotip de Adolescents.cat

3 novetats importants que arribaran a WhatsApp d'aquí poc

per Redacció, el 6 de juliol de 2021 a les 10:17
WhatsApp es renova constantment i ja està preparant noves funcionalitats. Després d'incorporar diverses velocitats en les notes de veu, ara l'aplicació treballa en opcions centrades, sobretot, en els vídeos i les fotos. Segons el portal especialitzat WaBetaInfo aquestes són les novetats que arribaran aviat a l'aplicació de missatgeria:

 



Versió sense playbuzz

Fotos que caduquen
WhatsApp permetrà enviar fotografies que caduquen, és a dir, que s'eliminaran de manera automàtica un cop obertes i visualitzades. A hores d'ara l'app ja està provant aquesta opció en la seva versió beta, si bé hi vol introduir alguns canvis abans de fer-la disponible per a tots els dispositius. Ara les imatges que caduquen tenen un temps il·limitat: l'usuari les pot obrir quan vulgui. WhatsApp, però, preveu modificar aquest element i marcar un temps concret per a poder veure aquest tipus de fotografies. De moment no se sap si aquest límit serà de 24 hores o d'una setmana, així que caldrà esperar.

Triar la qualitat dels vídeos
D'aquí poc tots els dispositius podran enviar fotografies i vídeos sense que aquests perdin qualitat. A l'apartat de configuració, hi haurà una nova opció que donarà la possibilitat d'escollir la resolució dels arxius visuals que enviem: automàtica, bona qualitat o estalvi de dades.

Mode multidispositiu
Es tracta d'una funció en la qual la companyia fa temps que treballa i que permetrà utilitzar el compte de WhatsApp en fins a quatre dispositius diferents.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: