Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 5 de juliol de 2021 a les 13:45
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 






Versió sense playbuzz

Noia, 18 anys
El 25 de juny vaig anar a un hotel a Llafranc, més concretament a l'Hotel Llafranc. Em vaig enamorar de tu a primera vista. Eres un cambrer del bar i estaves sempre a la barra. Jo era una noia morena i anava amb un vestit blau. PD: A l'agost hi tornaré a anar amb els meus pares, però com és obvi no m'atreviré a dir res. Espero que quan hi vagi ja sàpigues qui sóc i anem a donar un vol per la platja.

Noia, 17 anys
Ets moreno, alt i amb ulls blaus. Fa molt que no ens veiem perquè em vaig canviar de club, però penso sovint en tu i en les miradetes que teníem a cada entreno, em sentia tan bé mirant-te alhora que tu a mi...He volgut escriure't uns quants cops, però entre que no sóc massa valenta en aquestes coses i tu ets massa tímid generalment vaig tirar-me enrere. Ets d'una ciutat de la comarca del Vallès Occidental i el teu nom comença per M. Si pots intuir qui sóc escriu-me i parlem d'una vegada.

Noi, 16 anys
Ets una noia baixeta, rossa, que fa poc s'ha tallat els cabells. Ets molt estudiosa i això ens uneix, perquè a vegades anem a estudiar a la biblio de Terrassa junts. Sé que tu ara tens nòvio, però fa poc em vas dir que estàveu passant una mala ratxa. No em vull aprofitar de la situació, però m'encantaria que talléssiu i pogués passar alguna cosa entre nosaltres.

Noi, 14 anys
Fa temps que no ens veiem. Vas a la mateixa classe que jo 2n ESO C. Faig el projecte esportiu i tu també, fas vòlei. Et dic tot això perquè fa temps que m'agrades, però mai trobo el moment per dir-t'ho. Des de fa temps hi ha mirades. De vegades parlem per Instagram però sempre sense cap intenció. Espero que llegeixis això i sàpigues qui sóc. Obra'm per dm si ho saps. ;).

Noia, 15 anys
L'altre dia estàvem a Sabadell amb unes amigues i vas venir perquè en coneixies a una. Tu ets de Barcelona i només sé el teu nom. Tinc els cabells llargs i morenos-rossos. Si saps qui sóc, busca'm a Instagram.

Noia, 15 anys
Des de principis d'any que m'has començat a cridar l'atenció... tens els ulls verds i els cabells negres. Anàvem a la mateixa classe i l'any que ve farem el mateix 4t. No hem parlat mai i m'han dit que ets un nen tímid i també molt bona persona. M'agradaria conèixer-te més. No crec que llegeixis això, però si ho fas i et sents identificat, digues alguna cosa.

Noia, 17 anys
Som amics des de començament del curs passat. Sempre et molesto i a vegades sento que tenim aquella química, ja que en moments concrets estem sols i ens ho passem genial, però de sobte es trenca el moment, ja que algú ens parla o alguna cosa. Fa mesos que sento coses per a tu, però crec que tu per mi no. Ja em vas preguntar un cop i per por vaig negar-eme. Vull quedar més amb tu i ho intentaré. Si creus saber qui sóc, parla'm.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: