Logotip de Adolescents.cat

El què se sap sobre l'assassinat de Samuel, el jove que va morir apallissat dissabte a La Corunya

per Redacció, el 5 de juliol de 2021 a les 12:52
Segurament aquests dies heu vist desenes de publicacions sobre el cas Samuel, un jove de 24 anys que va ser assassinat a cops a la Corunya la matinada de dissabte. Els fets van passar cap a les 3:00 de la matinada i a hores d'ara encara s'estan investigant.

Els amics i familiars del Samuel insisteixen que darrere de la seva mort hi ha un component homòfob. De fet, la ministra de Drets Socials, Ione Belarra, ha assegurat que es tracta d'un "crim d'odi" i ha demanat que es faci justícia. De moment, però, el cas es troba sota secret de sumari i se'n saben pocs detalls.


El que se sap sobre el cas


Pel que sembla la discussió hauria començat per un malentès. Una de les amigues del Samuel estava fent una videotrucada i un grup de nois (els agressors) es van pensar que els estava gravant. S'hi van apropar i el Samuel va intentar intervenir en la discussió. Va ser llavors quan els nois van començar a agredir-lo amb cops de puny, puntades de peu... Fins deixar-lo inconscient a terra. Al cap d'una estona, mentre l'estaven traslladant a l'hospital, el jove va acabar morint a causa de les ferides ocasionades.


Segons diversos testimonis, mentre apallissaven el jove, els nois van cridar frases i insults homòfobs. És per aquest motiu, entre altres, que es demana que s'investigui com un crim d'odi i no com un fet aïllat.

Detinguts i manifestacions


A hores d'ara s'han detingut 13 persones relacionades amb la pallissa, la majoria majors d'edat. Paral·lelament s'han organitzat diverses manifestacions de protesta contra l'assassinat del jove i també s'ha iniciat la campanya #JustíciaParaSamuel, en què coneguts del noi reclamen als possibles testimonis de l'agressió que expliquin el que van veure a la policia.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: