Logotip de Adolescents.cat

5 coses (no físiques) que ens fan sentir atracció per una persona

per Redacció, el 30 de juny de 2021 a les 11:51
«El físic no ho és tot.» És una frase que tots hem sentit a dir moltes vegades i que segurament tots hi estem molt d'acord. I és que hi ha altres coses que poden provocar molta més atracció.

Aquestes són algunes de les habilitats més ben valorades a l'hora de trobar una persona més o menys atractiva:
 

Versió sense Playbuzz:

Que tingui bon gust i passió per alguna cosa
S'ha comprovat que les persones que tenen una passió es veuen més atractives als ulls dels altres. Ja sigui col·leccionar alguna cosa, tocar un instrument o escriure.

Que sigui amable
Si algú et fa sentir bé quan estàs al seu costat i és amable amb tu, fa que sigui vist amb més bons ulls. Ser amable no vol dir ser embafador o pesat!

Que et faci riure i sàpiga riure's d'ell/a mateix/a
Sempre s'ha dit que el sentit de l'humor és una habilitat clau a l'hora d'atraure algú. I quan una persona se sap riure amb gràcies d'ella mateixa, demostra que és algú amb seguretat i això agrada molt.

Que tingui ambició
Demostrar que es tenen objectius a la vida i ets una persona ambiciosa amb ganes de lluitar per aconseguir allò que et proposes, et fa ser interessant.

Que sàpiga tenir converses interessants
Hi ha alguna cosa més bonica i interessant que una llarga conversa amb algú amb qui les hores parlant amb ell/a passen volant?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: