Logotip de Adolescents.cat

Molta divisió sobre aquest costum social: s'ha d'eliminar o s'ha de mantenir?

per Redacció, el 30 de juny de 2021 a les 11:29
Des del dia 26 de juliol que portar mascaretes en els espais públics ja no és obligatori, tot i que es recomana seguir-ho fent. Aquest canvi en les mesures ha generat polèmica i també molt debat a Twitter.

Aquesta vegada, però, la discussió no s'ha centrat tant en si és massa d'hora o no per eliminar aquesta norma, si no més aviat en els canvis socials que ha comportat l'ús de la mascareta. Un d'ells, i sobre el qual s'ha centrat el debat, és l'"eliminació" dels dos petons com a mètode de salutació.
 
Abans de la pandèmia aquesta pràctica era totalment habitual: dos petons amb els amics/gues, familiars, cada cop que et presentaven algú...El coronavirus va fer que això canviés i passéssim a saludar els altres de maneta diferent i "menys íntima". Ara moltes persones demanen que aquests nous hàbits es quedin i que ens acomiadem dels típics "dos petons" d'abans. Vosaltres què en penseu?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: