Logotip de Adolescents.cat

Alerta per un nou truc viral a TikTok: els motius pels quals l'has d'evitar

per Redacció, el 30 de juny de 2021 a les 10:31
L'all té moltíssimes propietats beneficioses, però hi ha alguns (falsos) remeis que és millor evitar. Un d'ells és el que s'ha fet viral a TikTok aquests últims dies després que la usuària Rozaline Katherine el popularitzés.

Segons la noia, introduir-se grans d'all a les fosses nasals durant uns 15 minuts ajuda a eliminar la congestió, a treure mocs i a respirar millor. Doncs bé, si bé és cert que menjar all pot ajudar a prevenir refredats, en cap cas, posar-se'l pel nas és una bona opció.

 
@rozalinekatherine

i’m shook lol #tiktoktaughtme #thankyoutiktok #tiktokhacks

♬ Coffee Music - Cafe Music BGM channel

L'otorrino Neil Bhattacharyya explica que introduir-se aquest aliment pel nas amb freqüència pot provocar dermatitis de contacte, i per tant sensació de cremor i inflamació. A més a més, si un gra d'all es queda "encallat" dins les fosses nasals el problema pot ser molt més greu. Per tant, doncs, millor no provar-ho.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: