Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 30 de juny al 6 de juliol

per Redacció, el 30 de juny de 2021 a les 08:59
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES (3/5)
Aquesta setmana, si acabes de sortir d'un desengany, t'adonaràs de les bones amistats que tens. Aprofita-ho. Si estàs amb o t'agrada algú, et semblarà que ja no sentiu la mateixa atracció. Proposa-li de fer coses per conèixer-vos millor. Consell: fes esport.

TAURE (3/5)
L'amor és important per tu i per això, aquesta setmana, parla amb algú de confiança i explica-li tot el que sents. En quin punt creus que estàs i quines són les teves pors perquè per un cantó sents que no tens tot el que reps. Si ho parles, et quedaràs més tranquil/la. Dia de la sort: 1.

BESSONS (2/5)
Per què et sorprèn que ara torni i et posi likes, t'obri o miri els teus stories? Li vas agradar i ara, com s'ha adonat que t'ha perdut, de mica en mica intentarà recuperar-te. Però precisament perquè saps el què vals, no has de tornar a caure amb la mateixa pedra. Dia de la sort: 3.

CRANC (4/5)
T'has cansat de donar segones oportunitats i tot i que sempre t'ha agradat l'estabilitat, ara tens ganes d'arriscar-te i trobar algú que realment et faci vibrar. Hi ha una persona amb la qual sempre has connectat i fa dies que no en saps res, potser si l'obres... Consell: pensa més en tu.

LLEÓ (3/5)
Prepara't per viure una setmana plena d'emocions. Algú farà que sentis aquells nervis de quan reps un missatge, imaginar-te el primer petó... llança't sense por i deixa't portar sense tenir por als canvis. Vés amb compte: algú del teu entorn es posarà gelós.

VERGE (3/5)
La passió i l'atracció seran protagonistes aquesta setmana. Si tens parella, sentiràs que estàs més enamorat que mai i ho faràs tot per demostrar-li. Si no ho estàs, tornaràs a sentir il·lusió per algú però deixa't portar i no tinguis por en agafar la iniciativa. Dia de la sort: dimecres.

BALANÇA (4/5)
Aquesta setmana sentiràs molta energia i després d'un temps on has estat una mica inestable, serà genial. Obre els ulls perquè hi ha algú, que si et deixes, t'aportarà equilibri. Sou la combinació perfecta i us complementaríeu en tots els sentits. Color: vermell.

ESCORPÍ (3/5)
Últimament has anat de cul i has descuidat la gent del teu voltant, potser per amor o per feina. Tot i això, sembla que la teva relació amb algú especial millora per moments i la complicitat anirà a més.Consell: és important que aquesta setmana l'amor que cultivis sigui el de l'amistat.

SAGITARI (2/5)
La falta d'inspiració en general et farà estar molt nerviós/a i això és molt perillós perquè saltaràs a la primera de canvi. Algú que t'agrada no estarà al nivell i us enfadareu. No deixis que això et trenqui emocionalment i dóna't temps per pensar. Dia de la sort: Diumenge.

CAPRICORN (3/5)
Això de controlar els teus alts i baixos emocionals, encara és un tema que has de treballar i més quan tens algú que ho aprofita per manipular-te. Deixa't portar molt més i sigues conscient de totes les decisions que prens. Consell: cultiva el teu amor propi i confia més en tu.

AQUARI (2/5)
Tens un tema pendent amb algú que t'agrada però és complicat. No acabes de saber què sents o, si ho saps, no ho vols acceptar. Pensa-hi i busca la solució o no acabaràs d'estar bé i aquesta persona espera que et decideixis. Consell: vénen canvis importants i has d'estar receptiu/va.

PEIXOS (3/5)
És possible que algú del passat, o potser temptacions, tornin a aparèixer. Per sort, et sentiràs amb prou forces per no cedir. Aprofita per pensar en tu, en el que tens i el que vols, només així reafirmaràs els teus sentiments. Vés amb compte: amb la gelosia i el sentiment de "propietat".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: