Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen les seves experiències més HOT

per Redacció, el 3 de juliol de 2021 a les 06:00


Com cada dissabte a la nit, arriba un nou volum de les experiències més HOT de 5 adolescents.

 


Versió sense playbuzz

Noi, 17 anys
Vam quedar jo i la meva nòvia. Vaig agafar la segona clau del cotxe, ja que la casa estava ocupada i vam decidir fer-ho al cotxe aparcat al pàrquing. Ja estàvem acabant i vam sentir un soroll. Ens vam separar de cop i vam veure la meva mare. Vam dissimular dient que estàvem buscant una cosa que havíem perdut. No crec que s'ho cregués.

Noi, 17 anys
Fa uns estius em vaig declarar obertament bisexual, i un dia a la FM del poble, amb un molt amic meu que és gai vam començar a fer-nos petons al coll i a la cara. Total, que va acabar la música, els amics van marxar i vam acabar fent de tot a un parc. Vaig arribar a casa a les 7 del matí.

Noia, 17 anys
Quan tenia 15 anys amb un amic vam crear un contracte en què especificàvem que ens volíem follar, però sense tenir res més i el vam signar. Al principi era en plan conya, però un dia que estàvem a casa d'un amic tota la colla i ell em va dir si volia complir el contracte. Ens vam començar a liar i ho vam acabar fent al lavabo amb tots els amics al menjador. Com deia el contracte no ho hem tornat a repetir, encara que a mi no em faria res jajaja.

Noia, 16 anys
Sempre que em masturbo m'agrada pensar en famoses, m'imagino que em mengen el cony i que em toquen. Mai ho he fet amb una noia, però pensar-ho em posa molt calenta.

Noia, 18 anys
Estàvem dinant amb la família d'un amic del meu germà en un bar. Hi havia molta tensió sexual entre el seu amic i jo. Bé vaig anar al lavabo i ell va dir que també hi havia d'anar. El lavabo era unisex, i quan anava a entrar, ell va entrar amb mi i va tancar. Només tancar la porta em va empotrar i ens vam començar a liar i tocar. La cosa hagués seguit si no fos perquè vam pensar que els pares ens vindrien a buscar. No sabeu el morbo que em va donar ufffffff jajaja.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: