Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 3 de juliol de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 

 
Versió sense playbuzz

La teva memòria t'enganya. Cada vegada que rememores un record agradable, la teva memòria el reescriu afegint-hi nous detalls. Així doncs, amb els anys, no s'assemblarà gaire al que va passar en realitat.

Grècia ha activat una campanya perquè els joves del país decideixin a vacunar-se contra la Covid-19. Els pagarà 150 euros que s'entregaran en xecs vàlids per a hotels, entrades de cinema, bitllets d'avió, accessos a concerts o llibreries.

Existeixen unes 2.000 espècies d'insectes comestibles i el seu consum complementa la dieta d'uns 2.000 milions de persones. De fet, es creu que en un futur formaran part de la dieta de la majoria de la població.

Fredric Baur, el químic i matemàtic que va inventar les Pringles, les va fer en forma de paraboloide hiperbòlic i les va col·locar dins un cilindre de cartó per eliminar l'aire que s'acostuma a acumular en les bosses de patates.

Els tigres no només tenen el pèl amb ratlles, sinó que la pell també i, igual que les empremtes dactilars, cada patró és únic.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: