Logotip de Adolescents.cat

6 concerts per anar gratis aquest estiu

per Redacció, el 22 de juny de 2021 a les 13:45
Amb ganes de concerts a l'aire lliure? Doncs aquesta proposta us encantarà! Us estem parlant del Clotilde Fest 2021, un esdevenint en què podreu gaudir de música en directe l'1, 2 i 9 de juliol. 

On es fa? Tots els concerts es fan als jardins del Palau Robert de Barcelona.

Quins dies són les actuacions? En total s'han programat 6 actuacions: Lildami, Joan Garrido, Roba Estesa, Porto Bello, Sara Roy i Beth.

Es necessita invitació per anar-hi? Sí. Els concerts són gratis, però amb prèvia inscripció via Carnet Jove. Aquí teniu més info.

Tots els concerts se celebren a partir de les 20:00h del vespre. L'accés hi és lliure i gratuït, i aquest any, sense haver recuperat, encara, la normalitat es podrà oferir un major aforament que el del 2020, però sense oblidar totes les limitacions i precaucions pel que fa l'ús de mascaretes, gel hidroalcohòlic i mobilitat a l'interior del recinte.

Us deixem un playbuzz amb les actuacions que hi ha programades:


 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: