Logotip de Adolescents.cat

Aquesta nova sèrie eròtica de Netflix està generant debat

per Redacció, el 29 de juny de 2021 a les 11:21
Al final els actors em van fer pena, perquè surten despullats per vendre una sèrie, no una història". Aquesta és una de les moltes crítiques negatives de la sèrie Sexo/Vida, una de les ficcions de Netflix estrenada aquest juny.

Tot i les males opinions, el cert és que aquesta producció ha aconseguit ser una de les més vistes durant aquest mes. El seu repartiment –amb actors i actrius conegudes- i les seves escenes pujades de to l'han convertit en un nou èxit de Netflix.

De què va? Explica la història d'una dona que està insatisfeta amb la seva vida actual: troba a faltar l'emoció que sentia anys enrere, sobretot la que li provocava un antic amor. Això fa que inici un triangle amorós que cada vegada es torna més nociu. La sèrie, com us podeu imaginar, està plena d'escenes de sexe i de moments íntims.

De fet, molts espectadors consideren que s'abusa d'aquest tipus de recursos i que hi ha "despullats" que sobren. Últimament Netflix està rebent forces crítiques en aquest sentit. Molts consideren que es sexualitzen massa els personatges i, en canvi, s'aprofundeix molt poc en les històries personals, com és el cas d'Élite. Vosaltres què en penseu?


 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: