Logotip de Adolescents.cat

En cerca i captura tres estudiants confinats pel superbrot de Mallorca

per Victor Rodrigo, el 28 de juny de 2021 a les 16:58
El govern de les Illes Balears busca 3 dels 268 estudiants confinats pels superbrots de Mallorca. Tots tres han desaparegut de diversos hotels on tenen aïllats als centenars de joves que van participar en diverses festes a Mallorca, en el marc de diversos viatges de curs que van aterrar a l'illa entre els dies 12 i 18 de juny. 

Estan en cerca i captura des de dissabte, quan van fugir de l'hotel on estaven aïllats. El govern balear ha informat les comunitats autònomes d'on provenen els tres joves perquè els busquin i estiguin preparades si arriben als seus territoris. L'origen del brot multitudinari no està clar de manera concreta, però les autoritats creuen que la majoria de contagis van tenir lloc al ferri en què viatjaven els estudiants des de València a Mallorca.


Centenars d'estudiants catalans afectats


Ara per ara, ja són 242 els estudiants catalans que s'han contagiat en viatges de final de curs a Mallorca, Menorca i Tenerife. La xifra de casos s'ha doblat en el brot de Mallorca, que ha passat de 64 a 132 casos en poques hores; a Menorca s'ha evolucionat de 57 a 76 contagis, i a Tenerife, de 27 a 34.


En total hi ha uns 1.200 contactes aïllats. La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha explicat que aquest cap de setmana s'han fet unes 4.800 trucades, 2.800 més que el cap de setmana passat. S'han programat 2.145 proves, 1.100 més que la setmana anterior.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: