Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 28 de juny de 2021 a les 14:17
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys
Aquest curs hem anat junts a classe, 3r C en un poble de la comarca d Osona. Ets una mica més alt que jo, moreno amb els ulls marrons. Parlem poc en general perquè no ens fem gaire encara que tenim alguns amics en comú però m'agradaria fer-nos més. Fa unes setmanes em vas obrir i durant dos o tres dies i vam xerrar una mica per però només de coses de l'insti. M'atraus i sé de sobres que no sents el mateix per mi però necessitava treure-ho encara que molt possiblement no llegeixis això. Sóc alta, morena i amb els ulls blaus. Si et sents identificat obra'm per insta.

Noia, 16 anys
Aquest curs he vingut nova al teu institut i la veritat és que la primera vegada que et vaig veure em vaig fixar en què tens uns ulls molt bonics. No em parlat gaire, però transmets molt bon rotllo i tens una rialla peculiar. No estic del tot segura si m'agrades, però del que sí que estic segura és que ets un tio que m'agradaria conèixer més. Tampoc sé si t'agrado ja que som bastant diferents, jo sócc la típica noia tímida amb ulleres que sembla una mica empollona i tu el típic noi popular que es relaciona amb tothom. No crec que llegeixis aquest missatge i en el cas que el llegissis potser no et sentiries identificat, però si el llegeixes, et sents identificat i a més penses que seria interessant conèixer-me, fes-m'ho saber.

Noi, 15 anys
Coincidim cada estiu a unes colònies. Sempre m’he fixat amb tu, però com que mai ens ha tocat a la mateixa habitació, no he tingut l’oportunitat d’obrir-me gaire a tu. Hem parlat alguna cops per insta però sense cap intenció. M’encantaria que aquest estiu passés alguna cosa entre nosaltres. Ets morena de cabells i tens un somriure molt bonic. Si intueixes qui sóc, obra’m :).

Noia, 17 anys
Ets un parell d'anys més gran que jo i juguem al mateix club. Des del principi em va agradar molt la teva manera de ser però quan vam sortir de festa fa dues setmanes va ser el moment en què realment em vaig fixar en tu. Juguem a voleibol. No sé si llegiràs això però val la pena intentar-ho, oi?

Noia, 17 anys
Ets un noi ros i alt, ens vam trobar a la sele (del 2021) a la facultat de ciències polítiques i sociologia a bcn, anaves al tribunal 317 a l’aula 6 igual que jo i t’asseies cap al final de la classe. Vam intercanviar varies mirades al llarg dels dies, volia demanar-te l’insta però l’últim dia no vas venir (suposo que ja no et presentaves a mes exàmens). Si et fas una idea de qui puc ser intenta fer-m’ho saber com puguis (a través de comentaris, d’una altre indirecta contestant-me…).

Noia, 15 anys
Tenim una història molt llarga i hem sigut parella durant mesos. Sempre que passàva alguna cosa deixavem de parlar i poc després tornavem a tenir alguna cosa. Ens coneixem millor que ningú i ens complementem molt bé, tots dos ho sabem i tot i que ara mateix no parlem i que hem pasat per coses complicades individualment, després de tot segueixo pensant moltíssim en tu. Estic confosa i sento un mig de ràbia, amor i enyorança molt fort. Aquests últims dies d'insti ens creuàvem mil miradetes i ens tornem a seguir a insta. Estic a punt d'enviar-te un escrit que et vaig fer fa temps per deixar les coses clares per part meva però em fa molta cosa. Si ho vols parlar o et sents identificat obr’am pel dm.

Noi, 14 anys
Des de començament d'any que m'agrades. Ets una noia amb els cabells rossos, bastant llargs, t'encanta Harry Styles(es el teu tema de conversa). I si no m'equivoco fas gimnàstica rítmica. No se si tu sents el mateix per mi, però no sóc capaç de fer el pas i dir-t'ho. Si saps qui sóc diga'm algo... ;)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: