Logotip de Adolescents.cat

Demanen cancel·lar els viatges de final de curs a Mallorca

per Irene Montagut, el 25 de juny de 2021 a les 11:43
Centenars d'estudiants de tot l'estat espanyol estan infectats per Covid després de diversos viatges de final de curs que han coincidit a Mallorca. Tots els contagis són per la variant britànica i es van produir entre el 12 i el 18 de juny. 

Es tracta d'un superbrot que afecta fins a sis comunitats autònomes, on les més afectades són la Comunitat de Madrid i les Illes Balears. Davant aquesta situació, Sanitat ha decidit que els estudiants que hagin participat o estiguin participant en viatges de final de curs a Mallorca es facin un test de coronavirus al seu retorn i fer deu dies de quarantena.


A més a més, també ha demanat que es suspenguin els viatges a aquesta illa, ja que el risc de transmissió és alt.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: