Logotip de Adolescents.cat

WhatsApp planteja nous canvis i elimina una funció important

per Redacció, el 25 de juny de 2021 a les 10:50
Aquestes últimes setmanes WhatsApp està redissenyant la seva aplicació i s'està centrant, sobretot, en les notes de veu. 

Després de permetre'ns reproduir els àudios a diferents velocitats, ara l'app està provant nous formats de presentació més visuals i amb menys característiques. Així ho assegura el portal especialitzat Xataka el qual avança que WhatsApp modificarà la barra de reproducció dels àudios substituint la línia de so per unes ones on podrem veure les variacions en la intensitat de la veu. 

 

Fins aquí tot bé. El problema és que aquest nou format eliminarà una funció força important, la de poder avançar o retrocedir l'àudio amb el dit. Actualment, quan estàs escoltant un àudio, tens l'opció de manipular la reproducció, és a dir, d'aturar-la, de tirar-endavant i de tirar-la enrere. Fet que permet poder tornar a escoltar una part concreta de la nota. 


Doncs bé, en aquesta nova versió la funció s'eliminarà i per tant, si una part de l'àudio no t'ha quedat clara, hauràs de tornar a escoltar la nota sencera. De moment, encara no se sap quan es posarà en funcionament aquest format, així que haurem d'esperar. Què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: