Logotip de Adolescents.cat

Britney Spears exigeix ser «lliure» després de 13 anys de tutela: el que se sap sobre el seu cas

per Redacció, el 24 de juny de 2021 a les 12:51
Britney Spears "vol ser lliure" d'una vegada per totes. Així ho ha dit ella mateixa aquesta setmana en un jutjat de Los Angeles on ha sol·licitat que s'acabi la tutela legal per la qual el seu pare, Jamie Spears, li controla la vida des de 2008. 

La cantant ha assegurat que no és feliç, que no pot dormir i que troba absurd que una persona li digui el que pot i el que no pot fer. Aquesta és la primera vegada que Spears s'oposa públicament al control que el seu pare exerceix sobre ella, situació derivada d'una decisió judicial de l'any 2008, després que la cantant fos ingressada en un psiquiàtric.


 

Des de llavors, tot i haver generat ingressos de milions de dòlars, ella només rep una paga setmanal de 2.000 dòlars. A més a més, la cantant ha assegurat que des de fa més de 13 anys que no té llibertat per parlar amb la premsa, casar-se o formar una família! És per tot plegat que vol demanar el seu pare i compartir tot el que li ha passat amb el món.

A hores d'ara, ja hi ha moltes cares conegudes que han volgut mostrar el seu suport al'artista i el hashtag #freebritney és tendència a les xarxes socials.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: