Logotip de Adolescents.cat

Ja s'han publicat les notes de la selectivitat

per Redacció, el 24 de juny de 2021 a les 12:13
Els alumnes que durant la setmana del 7 de juliol van fer la selectivitat poden consultar des d'aquest dimecres els resultats dels exàmens. Un total de 39.775 estudiants s'han enfrontat aquest any a la prova que dona accés als estudis universitaris.

El Departament d'Universitats ha habilitat un web de consulta ràpida al qual l'alumnat pot accedir a través del seu carnet d'identitat i de la contrasenya que fa servir al portal d'accés a la universitat.


La convocatòria d'aquest any ha estat marcada per la polèmica lingüística, després que el TSJC obligués a informar que els estudiants tenen el dret a fer les proves en castellà.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: