Logotip de Adolescents.cat

Polèmica al món del futbol per aquesta decisió que molts veuen homòfoba

per Redacció, el 23 de juny de 2021 a les 10:42
Polèmica a l'Eurocopa 2020. La UEFA va emetre un comunicat aquesta setmana prohibint a l'alcalde de Munic il·luminar l'estadi Allianz Arena amb la bandera LGTBI abans del partit Alemanya-Hongria. 

Segons la UEFA, ells no poden participar en aquest gest perquè és "un acte polític" i com a entitat s'han de posicionar com a "neutrals". Una decisió que es deu a les lleis que el govern hongarès ha aprovat recentment i que suposen un clar pas enrere cap a la igualtat i la tolerància. Per exemple, ha dictaminat mesures que censuren pel·lícules i sèries que tracten sobre l'homosexualitat i també ha prohibit parlar d'aquest tema en programes escolars. 

 

La decisió, evidentment, ha provocat indignació i ha generat respostes de suport cap al col·lectiu LGTBI. Alemanya, per exemple, ha il·luminat tots els estadis amb els colors de l'arc de Sant Martí com a símbol de protesta. A més, clubs de futbol com el Barça, han publicat el seu escut a les xarxes socials amb la bandera LGTBI.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: