Logotip de Adolescents.cat

7 parts del cos per llepar a la teva parella

per Redacció, el 22 de juny de 2021 a les 12:50
La pell és l'òrgan més gran del cos i de vegades no li donem la importància que requereix quan tenim relacions sexuals. Estimular amb la llengua, amb els dits o amb altres joguines sexuals diferents zones eròtiques pot ajudar-nos a estar més excitats i relaxats abans que tingui lloc la masturbació, la penetració...Us deixem amb alguns trucs de Platanomelon: 



Llavis: Llepar o mossegar els llavis, de vegades, pot ser més excitant que els petons. A més, també es pot utilitzar un glaçó: passar-lo per damunt dels llavis de l'altre i anar-lo baixant pel coll i els pits. 

Orelles: Passar suaument la llengua per la part exterior del lòbul i fer-hi petites mossegades, acostuma a generar plaer. 

Coll: Smb la punta de la llengua, anar des de la clavícula fins a l'orella i després baixar de l'orella fins al coll. També es pot jugar amb les temperatures bufant suaument damunt la pell quan aquesta està mullada.
Skam Espana Kiss GIF by Movistar+
Esquena: Aquesta part té moltíssimes terminacions nervioses i per tant és senzilla d'estimular. Una bona manera de fer-ho és llepar, a poc a poc, els costats de la columna fent moviments verticals. 

Mugrons: És una de les zones més erògenes del cos i es pot estimular llepant-la, fent cercles, en el sentit de les agulles del rellotge. De totes maneres, el millor és provar diversos moviments i demanar a la teva parella quin li agrada més. 

Panxa: Per aquesta part del cos, es recomana utilitzar nata, o algun altre producte líquid, per jugar amb els sentits. D'aquesta manera un dels membres de la parella, pot retirar i menjar-se, suaument, el producte que hagi col·locat damunt la panxa de l'altre.

Animated GIF
Mà: La punta dels dits és plena de terminacions nervioses, així que llepar-la ajuda a intensificar l'excitació. 

Evidentment cada persona és un món, per tant el millor és comunicar-te amb la teva parella en tot moment per saber què és allò que més li agrada i com li agrada.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: