Logotip de Adolescents.cat

La tètrica teoria sobre Buscando a Nemo que s'ha fet viral a TikTok

per Redacció, el 22 de juny de 2021 a les 12:06
Buscando a Nemo, la història d'un peix pallasso que cerca desesperadament el seu fill, és una les pel·lícules més recordades de Pixar. Tot i que el film es va estrenar el 2003, no ha estat fins ara que s'ha popularitzat una tètrica teoria sobre el seu significat. 

Diversos usuaris de TikTok, com Angela Freitag, han fet vídeos argumentat que el Nemo en realitat no existeix. Aquests són els motius que donen per reforçar la seva hipòtesi: 


- Al principi de la ficció, es pot veure com una barracuda mata una família de peixos pallasso. "Quan Marlin, el pare, desperta, imagina que només queda un ou del qual surt suposadament el seu únic fill a qui li posa Nemo, que en llatí vol dir ningú". 

- El Marlin, a més, travessa totes les fases del dol, que es donen quan hi ha hagut una pèrdua: la negació –quan no vol que el Nemo vagi a l'escola-, la ira –quan s'enfada en fer alguna cosa que ell no pot controlar-, la negociació, la desesperació i l'acceptació. 

 
@angelaafreitag

IM NOT CRYING YOU ARE🥺🥺🥺 #findingnemo #nemo #disneytheory #disneyconspiracytheory #disneyfantheory

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

- Aquestes 3 últimes fases es donen quan apareix la Dory. En la negociació, el Marlin cedeix perquè aquest peix l'ajudi en la cerca del seu fill. Més endavant, veiem una escena de despesperació, que mostra el Nemo sent empassat per un desaigua. Al final, arriba l'acceptació, quan el Marlin entén que el Nemo pot fer el que vulgui i anar-se'n amb qui prefereixi.

- Un altre dels detalls que afegeixen és que la Dory, tot i que té pèrdua de memòria a curt termini, no pot recordar el Nemo perquè realment no existeix.

Vosaltres què en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: