Logotip de Adolescents.cat

Què se sap sobre el 13è i desconegut signe de l'horòscop?

per Redacció, el 22 de juny de 2021 a les 11:32
Les dates dels signes del zodíac van ser fixades fa més de 2.000 anys. En aquella època corresponien a la constel·lació d'estrelles que apareixia darrere del Sol el dia que un naixia. Els antics astrònoms, però, no van tenir en compte un efecte anomenat "precessió". 

Aquest fenomen, que passa cada 26.000 anys, provoca que la Terra "trontolli" a causa de la força de la gravetat de la Lluna i el Sol. Per tant, el resultat de tot plegat és que des que els signes del zodíac es van fixar, les constel·lacions s'han mogut un mes. "Diguem que vas néixer a finals de gener. Això significa que el Sol hauria d'estar a la constel·lació d'Aquari, però no és així: el dia que vas néixer la constel·lació que estava rere el sol era Capricorn", explica l'astrònoma Radmila Topalovic a la BBC. 


I això no és tot. Resulta que el zodíac astronòmic conté 13 signes: els dotze que coneixem més un anomenat Ofiuco. Aquest va ser "ignorat" pels astròlegs perquè així podien dividir el recorregut de 360º del Sol d'una manera més senzilla: en 12 parts iguals, de 30º cada una. 

Conoces el signo zodiacal Ofiuco? Te lo presentamos | Vibra

Així doncs, si el teu aniversari és entre el 30 de novembre i el 18 de desembre, ets Ofiuco. 

Quines característiques s'associen a Ofiuco?

 
És un signe d'aigua, com Cranc, Escorpí i Peixos. Així doncs té algunes similituds amb ells com la seva capacitat de fluctuació, és a dir, de mutar amb facilitat. Les característiques positives que s'associen a Ofiuco són la creativitat, la passió i la curiositat. Això que fa que es guiïn més pel cor que per la raó. Tenen una gran capacitat d'empatia i són molt carismàtics. 

Pel que fa a la part negativa, els Ofiuco tendeixen a prejutjar la gent, a precipitar-se i a utilitzar el sarcasme per ferir les persones. Són compatibles amb Capricorn, Cranc, Peixos i Balança i no solen portar-se bé amb Àries, Lleó i Sagitari.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: